NAŠI OBJEKTI V BOHINJU

Chalet Bohinj

Apartment CHALET BOHINJ

INFORMACIJE

INFORMACIJE

POČITNIŠKA HIŠA GORJUŠE -BOHINJ

POČITNIŠKA -GORSKA HIŠA GORJUŠE

Spoštovani gosti!

Jezero v Bohinju je skupaj z mističnimi gorami idealno prizorišče za iskalce  miru in sprostitve v naravi. Poleti kraj zaživi s kopalci in ljubitelji vodnih športov, pozimi, ko so gore odete v sneg in jezero v led, pa ga obiskujejo smučarji, tekači na smučeh in iskalci zimske idile. Možnosti za rekreacijo je v vseh letnih časih obilo! 

Več kot polovica področja Bohinja je v območju Triglavskega narodnega parka!  Povzpnite se do priljubljenega slapa Savice nad Bohinjskim jezerom ali obiščite divja korita reke Mostnice. Občudujte samosvoje kozolce, obiščite železnodobni Ajdovski gradec ali z železarskimi tradicijami 18. stoletja zaznamovano Zoisovo graščino. V številnih majhnih muzejih se seznanite z bogato kulturno dediščino!



Apartment CHALET BOHINJ


Polovica alpske hiše na Pokljuki -panorama neokrnjene narave triglavskega narodnega parka; idealno za pohodništvo , kolesarstvo, gobarstvo ter odmik iz vsakdanjega stresnega življenja za družine, skupine in idividualiste

V osrčju Bohinjskih planin na Pokljuki, ne daleč od BIATLONSKEGA CENTRA POKLJUKA;obdana z neokrnjeno naravo v vasi Koprivnik nad Bohinjskim jezerom-ponuja APARTMA v počitniški hiši BOHINJ (polovica celotne počitniške hiše – 1. nadstropje) v prijetnem alpskem stilu idealno namestitev za družine, manjše skupine ali individualne goste. 

Skupna stanovanjska površina počitniškega apartmaja v hiši je 75 m² =2 ločene spalnice za 2 osebi , dnevna soba z dodatnim ležiščem ter raztegljivim kavčem, kuhinja z jedilnim kotom, kopalnica /WC , Sat-TV, balkon , terasa ter lastno parkirišče pred hišo. Možnost uporabe Grill-a. Vrtno pohištvo na terasi in čudovitim razgledom proti Voglu. Kuhinja je popolnoma opremljena za samooskrbo (kavni avtomat, toaster, mikrovalovna pečica, kuhalnik za vodo, hladilnik + zmrzovalna omara etc.). 

V ceno najema so vključene brisače ter posteljnina (1 set po osebi). Bohinjska Bistrica – Koprivnik (9 km) z avtom ca. 10-12 min vožnje. Do Bleda 20 km, do Goreljka – Pokljuka ca. 5 min z Avtom ! V poletnem času se lahko ob grill-piknikih v naravi pozabavate ali pa se podaste z nami na vodene sprehode ali zahtevnejše pohode na Pokljuko. 



POČITNIŠKA -GORSKA HIŠA GORJUŠE


v osrčju triglavskega narodnega parka- na Pokljuki(-Biatlon )- ob pohodniški poti »Julijana Trail« idelano za počitnice z družino ali manjše skupine, ljubitelje narave in pohodništva, kolesarstvo

Udobna lesena pasivna gorska hiša GORJUŠE namenjena za počitnikovanje v osrčju Triglavskega narodnega parka, direktno ob novi pohodiški poti »JULIJANA TRAIL«v Bohinju; do Bleda 20 km, Bohinjskage jezera 18 km Hiša ima dve počitniški stanovanji (vsaka enota ima svoj VHOD), ki se lahko rezervirata ločeno oz. objekt kot celota do 10 oseb!

  • Počitniško stanovanje – ENOTA 1 je namenjena za 2 – 4 osebe in ima: v zgornjih prostorih 2 ločeni spalnici (2 dvoposteljni sobi– postelja 180x200 cm in 160 x 200 cm), v spodnjih prostorih pa dnevni prostor z jedilnim kotom -SAT-TV, kuhinjo ( toaster , hladilnik , kuhalna El. plošča, mikrovalovna pečica, kavni avtomat, kuhalnik za vročo vodo etc..) dnevni prostor s kavčem in kaminom na trda goriva, kopalnico s tušem/WC, teraso , ležalniki in grill
  • Počitniško stanovanje – ENOTA 2 je namenjena za 2 – 6 osebe in ima: v zgornjih prostorih 3 ločene spalnice (2 dvoposteljni sobi– postelja 180x200 cm in 160 x 200 cm ter eno spalnico z 2 ločenima posteljama 90 x200 cm), v spodnjih prostorih pa dnevni prostor z jedilnim kotom -SAT-TV in, kuhinjo ( toaster , hladilnik , kuhalna El. pločša, mikrovalovna pečica, kavni avtomat, kuhalnik za vročo vodo etc..) , dnevni prostor s sedežno sofo in kaminom na trda goriva, kopalnico s tušem /WC, teraso, ležalniki in grill

Ogrevanje objekta oz. posameznih enot je možno s kaminom na trda goriva oz. z električnimi paneli. Ogrevanje na elektriko se plača po porabi extra (števec) 1 kW-0,30 €. Ostala poraba el. energije je v ceno dnevnega najema vključena.